Fontos bejelentést tett Tyson Fury

Box Horizontal
World Boxing Council (WBC) heavyweight title holder Britain's Tyson Fury poses on the pitch after a press conference at Wembley Stadium in west London on March 1, 2022. - Tyson Fury is set to have his first bout on home soil in nearly four years when he defends his World Boxing Council (WBC) heavyweight title in an all-British clash against Dillian Whyte at Wembley Stadium on April 23. (Photo by Tolga Akmen / AFP)
Vágólapra másolva!
A legendás brit ökölvívó, a WBC nehézsúlyú világbajnoki címét továbbra is birtokló Tyson Fury a jövőben saját szülővárosa futballklubját, a Morecambe együttesét fogja szponzorálni.

Az idén visszavonuló brit világbajnok a közösségi médiában bejelentette, hogy a jövőben az angol harmadosztályban szereplő csapatot fogja támogatni. Fury saját márkája, az ökölvívó-becenevéből adódó "Gipsy King" (Cigánykirály) felirata is megjelenik a Morecambe 2022/2023-as szezonban hordott mezein.

üzent a Twitteren megosztott videóban Fury.

A 33 éves bokszoló eredetileg Wythenshawe településről származik, de Morecambe városát tekinti az otthonának. Fury az utóbbi időben többször is beszélt arról, hogy visszatérne a ringbe, nemrégiben azt nyilatkozta, Anthony Joshuával még ingyen is megküzdene.

Forrás