Vágólapra másolva!
Letartóztatták a korábbi ketrecharcost, Phil Baronit, akit azzal vádolnak, hogy féltékenységből megölte a saját barátnőjét.

Sajtóhírek szerint jelenleg nyomozás zajlik a 46 éves férfi ellen, miután az élettársát vasárnap holtan találták egy mexikói hotelszobában. A The Tribuna De La Bahia azt állítja, hogy Baroni heves vitába keveredett barátnőjével egy állítólagos viszony miatt, majd féltékenységből halálra verte.

Az egykori ketrecharcos és kickboxos azt mondta a rendőröknek, hogy délután 3 órakor elkezdett drogozni és inni, nem sokkal később pedig összevesztek, mivel a nő bevallotta, hogy megcsalta Baronit. A korábbi harcos elmondása szerint a zuhanyzóba dobta a nőt, aki elcsúszott és beütötte a fejét. Ezt követően Baroni értesítette a rendőrséget, mivel észrevette, hogy a nő nem lélegzik, ám kissé ellentmondásos, hogy a rendőrségi jelentés szerint amikor rátaláltak a halott nőre, akkor meztelenül feküdt az ágyon.

Phil Baronit letartóztatták Forrás: AFP/Simin Wang

Baronit gyilkosság vádjával letartóztatták, a rendőrség pedig jelenleg teljes körű nyomozást indított az ügyben.

Phil Baroni legutóbb 2019-ben lépett szorítóba, de a Sai Wang elleni veresége után visszavonult. A UFC-ben 3-7-es mérleget ért el, de szerepelt többek között a PRIDE, a Strikeforce, a Bellator és a ONE Championship promócióknál, és még a BKFC-ben is volt egy mérkőzése.