Keservesen zokogott, majd káromkodva őrjöngött a világbajnok sztárbokszoló - videó

Teofimo Lopez Jr. v Jamaine Ortiz GettyImageRank2 Boxing - Sport USA Nevada Las Vegas Winning Photography February Super Lightweight World Boxing Organization 2024 Mandalay Bay Events Center 8 PersonalityNeedsReview Teofimo Andres Lopez Rivera Jamaine Ort
LAS VEGAS, NEVADA - FEBRUARY 08: Teofimo Lopez celebrates defeating Jamaine Ortiz to retain the WBO junior welterweight title at Michelob ULTRA Arena on February 08, 2024 in Las Vegas, Nevada. Jamie Squire/Getty Images/AFP (Photo by JAMIE SQUIRE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Csütörtök este Las Vegasban az amerikai Teofimo Lopez megvédte a WBO kisváltósúlyú világbajnoki címét honfitársa, Jamaine Ortiz ellen. A mérkőzés után a győztes nem tudta visszatartani a könnyeit, majd káromkodva üzent az őt kifütyülő tömegnek.

Zokogott, majd botrányosan káromkodott a bokszbajnok

A találkozó szorosan alakult, az esélyesebb Lopez diktálta a tempót, majd Ortiz a hetedik menetben felrepedt egy vétlen fejelés nyomán, ez viszont érdemben már nem befolyásolta a meccset. Az összecsapást végül a pontozók döntötték el, akik egyhangúan a címvédő Lopezt látták jobbnak.

A győztes ökölvívó a mérkőzés után nem tudta visszatartani a sírást, könnyekben tört ki a ringben.

Mindeközben a közönségből többen is füttyszóval hergelték a 26 éves bunyóst, aki ennek hallatán intézett néhány keresetlen szót a tömeghez, kritizálva legyőzött ellenfele stílusát.

"Hé emberek, emberek, figyeljetek, figyeljetek már. Igen, igen, kifütyülhettek, ha akartok, de sz.pjatok le. Nem tudunk mit kezdeni az olyanokkal, akik nem akarnak harcolni.

Én vagyok a király, ezek közül a srácok közül pedig senki sem akar kiállni ellenem" - szúrt oda riválisainak Lopez.