Vágólapra másolva!
December 6-án Puerto Ricóban lép ismét kötelek közé a WBF nagyváltósúlyú profiboksz-világbajnoka, Kótai Mihály. A magyar klasszis ellenfele még nem ismert.

A Los Angelesben tartózkodó nagyváltósúlyú WBF világbajnok Kótai Mihály (25-1-0; 12KO) legközelebb december 6-én, Puerto Ricóban lép ringbe. A bokszoló hivatalos honlapja úgy tudja, a Freddie Roach segítségével készülő Kótai azon a gálán húz kesztyűt, amelynek főmérkőzéseit Puerto Rico klasszisai vívják. Ringbe lép a WBA légsúlyú világbajnok Eric Morel (33-0-0, 18 KO), a WBO szalmasúlyú világbajnok Iván Calderon (17-0-0, 3 KO) és a szupertalentum Miguel Angel Cotto (17-0-0, 14 KO) is.

A magyar bokszoló egy 8 menetes összecsapást vív, ellenfele még nem ismert. A rendezvényt az Egyesült Államokban az HBO közvetíti, Magyarországon az RTL Klub - felvételről.

Ezen a napon még két nagy gálára kerül sor. A Madison Square Gardenben, New Yorkban Vitalij Klicsko (32-2) az amerikai Kirk Johnson (34-1-1) ellen lép ringbe, míg a cardiffi Ice Rinkben a főmérkőzést a WBO nagyközépsúlyú címéért Joe Calzaghe (36-0) és Mger Mkrtcsjan (18-1) vívja.