Vágólapra másolva!
Egy brit grafikus focimezeket tervezett az F1-es csapatok színösszeállításai alapján. Néhány izgalmasabb lett, mint az eredeti terv.

A Forma-1-es autók megjelenése gyakran inspirál grafikusokat, hogy a színösszeállításokat és a szponzori logókat más felületeken is kipróbálják. Ez történt egy brit művész, Sean Bull esetében is, aki az idei F1-es mezőny megjelenése alapján tervezett focimezeket.

Bull alapos munkát végzett, minden istálló alapján készített egy hazai, egy idegenbeli és egy harmadik szerelést is, sok esetben ez lett a legérdekesebb. A Red Bull korábbi, álcázott tesztautójának mintázata például kifejezetten jól mutat a ruhán, de a Sauber és a McLaren tervezői is meríthetnének ihletet a munkákból.

Ilyennek képzeli Sean Bull a Red Bull focimezeit. További tervek a képre kattintva! Forrás: Sean Bull/Behance

A tervek rámutatnak arra is, hogy a gyakran évekig szinte állandó megjelenésű F1-es autókon még azonos márkák és arculati elemek felhasználásával is lehetne izgalmasabb, változó színösszeállításokat kitalálni.

Sean Bull teljes projektjét a Behance portfóliójában lehet megtekinteni.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!