A Zidane által lefejelt focistával is kínos interjút hozott össze az F1 híres szakértője

Forma-1, Kanadai Nagydíj, Lewis Hamilton, Mercedes, Sebastian Vettel, Ferrari, Martin Brundle
MONTREAL, QUEBEC - JUNE 09: Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP and Sebastian Vettel of Germany and Ferrari talk with Martin Brundle on the podium during the F1 Grand Prix of Canada at Circuit Gilles Villeneuve on June 09, 2019 in Montreal, Canada. Mark Thompson/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Miután tavaly egy amerikai rapperrel és kíséretével kisebb összetűzésbe került, az Ausztrál Nagydíjon Martin Brundle beszélgetése a rajtrácson egy hírességgel megint nem jól sült el.

A Forma-1-et régóta követők jól ismerik Martin Brundle-t, aki a legfőbb angol nyelvű közvetítés, a Sky Sports szakértőjeként a versenyek előtti percekben rendszeresen készít interjúkat a rajtrácson mind a mezőny tagjaival, mind a közéjük beengedett hírességekkel.

Rövid időn belül viszont már másodjára futott bele olyasvalakibe, akivel nem sikerült jól szót értenie: élő adásban a már visszavonult világbajnok focista, Marco Materazzi szerelte le (átvitt értelemben), igaz, kivételesen Brundle sem állt a helyzet magaslatán, hiszen elismerte, hogy nem igazán jártas a fociban.

Brundle egy dobogós interjún Forrás: AFP/2019 Getty Images/Mark Thompson

Ez rögtön az elején megmutatkozott, hiszen

a megszólításnál Materazzi nevét nem sikerült eltalálnia,

majd tovább ásta a gödröt maga alatt azzal, hogy az olasz válogatott legutóbbi kudarcos, elvesztett vb-selejtezős meccsére terelte szót. A versenyre a Ferrari vendégeként kilátogató exfocista (aki részben arról ismert, hogy őt fejelte mellbe Zinedine Zidane a 2006-os vb-döntőn) végül megunta és faképnél hagyta Brundle-t, aki egy „nos, ez nem ment jól" kijelentéssel nyugtázta a történteket. Előtte még azt a nem túl szerencsés kérdést is feltette, hogy melyik csapatnak szurkol, illetve szereti-e a Ferrarit.

Tavaly az USA Nagydíjon egy rapper hölgy és kísérete rázta le a korábbi F1-es pilótát meglehetősen durván a beszélgetési kísérletét a rajtrácson, abból komolyabb felháborodás is lett.