Lewis Hamilton: Le kéne vágni a fülemet, ha ki akarják belőle venni a piercingemet

687716517 TOPSHOTS Horizontal PROFILE HEADSHOT PRESS CONFERENCE F1 CAP TATTOO EARRINGS JEWELLERY BODY PIERCING
Mercedes' British driver Lewis Hamilton leaves the drivers press conference ahead of the Abu Dhabi Formula One Grand Prix at the Yas Marina circuit on November 23, 2017. (Photo by GIUSEPPE CACACE / AFP)
Vágólapra másolva!
A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton tovább hadakozik a Forma-1-et irányító szakemberekkel. Most éppen azt mondta, hogy nem tud megszabadulni a fülében lévő piercingektől, mert azok összenőttek a cimpájával. Tehát, ha valaki ki akarja ezeket onnan venni, vágja le Hamilton fülét.

Nem ismeretlen szabály, hogy a Forma-1-es pilóták a verseny közben nem viselhetnek ékszert. A legutóbbi, Ausztrál GP-n is ezzel kapcsolatban hallgathattak meg előadást a versenyzők. A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton viszont szembeszállt a regulákkal és azt mondta, hogy: „Elég nehéz lenne megszabadulni tőlük. A jobb fülemen lévő piercing szinte megmozdíthatatlan.

– mondta Hamilton, majd leszögezte: az ékszerek a helyükön maradnak.

Lewis Hamilton bajba kerülhet a testékszerei miatt Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Kérdés, hogy mit szólnak ehhez az F1 versenybírói. Elvileg ugyanis pénzbüntetéssel és pontlevonással is büntethetik azt a pilótát, aki nem hajlandó megválni az ékszerektől.

Szavazzon!

Ön szerint mit kellene tennie Lewis Hamiltonnak a piercingjeivel?