Lewis Hamilton metrózott egyet a londoni éjszakában - videó

Forma-1, Lewis Hamilton, Monacói Nagydíj 2022, péntek
Mercedes' British driver Lewis Hamilton rides a motorcycle ahead of the first practice session of the Monaco Formula 1 Grand Prix, on May 27, 2022. (Photo by SEBASTIEN BOZON / AFP)
Vágólapra másolva!
A hétszeres világbajnok hosszú idő után először használta a tömegközlekedést, a metró munkatársainak legnagyobb örömére, akik alig akartak hinni a szemüknek a helyi hőst látva.

A közösségi médiában közzétett videó leírása alapján remekül érezte magát Lewis Hamilton a hétvégén a családjával és a barátaival, és évek óta először az egyik este sétált és metrózott Londonban, aminek köszönhetően felfrissülten várja az Azeri Nagydíj hetét.

A felvételek alapján Hamilton járt a High Street Kensington és a Notting Hill állomásokon is, és közös fotókat készített a londoni metró munkatársaival, akik láthatóan örültek a váratlan társaságnak.

A hétvégén megrendezett bakui hétvégén meglátjuk, tényleg pozitív hatással volt-e ez a kiruccanás a magát továbbra is motiváltnak tartó hétszeres világbajnoknak, akire már ráférne a minél jobb eredmény a Mercedes múltjához és egyben csapattársához, George Russellhez képest szörnyű szezonkezdet után.