Egymást sértegette a Red Bull és a Mercedes csapatfőnöke

Forma-1, Katari Nagydíj, Toto Wolff, Mercedes, Christian Horner, Red Bull
DOHA, QATAR - NOVEMBER 19: Mercedes GP Executive Director Toto Wolff and Red Bull Racing Team Principal Christian Horner talk in the Team Principals Press Conference during practice ahead of the F1 Grand Prix of Qatar at Losail International Circuit on November 19, 2021 in Doha, Qatar. (Photo by Dan Istitene/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A Red Bull és a Mercedes csapatfőnökei, Christian Horner és Toto Wolff nem csak a pályán rivalizálnak egymással, a két vezető a sajtóban is gyakran üzenget egymásnak.

Christian Horner és Toto Wolff sok téren másképpen gondolkodnak, más elveket vallanak, és a sajtóban is gyakran szóvá teszik, ha olyan viselkedést tapasztalnak a másiktól, amit elleneznek.

Ha pedig ő érzi, akkor körülötte mindenki érzi, hiszen a nyomás fentről terjed lefelé" - mondta Horner a Secrets of Success című Sky-dokumentumfilmben a 2021-es Szaúdi Nagydíjra utalva, amely során Wolff idegességében az asztalhoz vágta fejhallgatóját.

Toto Wolff és Christian Horner eltérő nézeteket vallanak Forrás: Getty Images/Getty Images / Red Bull Content Pool/Dan Istitene

"Én sosem csapkodnék fejhallgatókat. Képzeletben ugyanúgy összetörném őket, mint ő, de fizikailag nem. Azt gondolom, hogy mindenki más" - tette hozzá a Red Bull brit csapatfőnöke, amire Wolff is reagált.

A fejhallgatók néha törnek, erre én sem vagyok büszke. Az érzelmeim sodortak már bajba, de ez vagyok én" - mondta őszintén a Mercedes osztrák vezére.

A formula.hu megírta, hogy a két szakember kölcsönösen tiszteli a másikat, annak ellenére, hogy időnként kritizálják egymást.

"Toto irányába óriási a tiszteletem minden miatt, amit tett és elért, de ellenfelek vagyunk, és én sosem hittem abban, hogy legjobb cimbora lehetsz egy ellenfeleddel" - mondta Horner.

"Nagyon jó csapatmenedzser, de nagyon más egyéniségek vagyunk, nagyon más értékeink vannak a cégen belül" - jellemezte riválisát Wolff.