Vágólapra másolva!
A nemzetközi sajtó a harmadik világbajnoki címét már korábban megszerző Max Verstappen heroikus győzelmét ünnepelte a Forma-1-es Las Vegas-i Nagydíj után. Verstappen elvitte a jackpotot, a szervezők pert kaphatnak a nyakukba.

Viva Max Vegas: Verstappent ünnepli a sajtó

Anglia:
The Sun:
"Viva Max Vegas! Verstappen olyan hírességek előtt diadalmaskodott, mint David Beckham vagy Brad Pitt, miközben Lewis Hamilton csak hetedik lett. Újabb silány hétvége a Mercedes számára."

Max Verstappen verhetetlen Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

The Telegraph:
"Idei 21 futamából Verstappen a 18-adikat nyerte meg. A világbajnoknak azonban meg kellett küzdenie a sikerért, mert a Charles Leclerc-rel történt incidens után megbüntették, majd az ötödik helyről tört fel az elsőre, miközben néhány biztonsági autós szakasz mindenkinek összekuszálta a stratégiáját."

Spanyolország:
Marca:
"Egy őrült, látványos és szórakoztató futamon Verstappen az idei legnehezebb győzelmét aratta."

Olaszország:
Corriere dello Sport:
"A második helyezett Leclerc mindent megtett a Ferrarijával, de nem járt sikerrel Vegasban."

Franciaország:
L'Equipe:
"Miami és Austin után, az idei harmadik amerikai futamon Las Vegas fantasztikus előadással szórakoztatta a közönséget. Verstappen már az első körben összeakaszkodott Leclerc-rel, és kiszorította riválisát a pályáról, hogy átvehesse a vezetést."

Las Vegas-i Nagydíj szervezői pert kaphatnak a nyakukba

Ausztria:
Kronen Zeitung:
"Verstappen 53. győzelmével utolérte az örökranglista harmadik helyén Sebastian Vettelt, és már csak Lewis Hamilton (103) és Michael Schumacher (91) van előtte."

Kurier:
"Verstappen elvitte a jackpotot Vegasban. A világbajnoknak keményen kellett küzdenie a szerencsejáték fővárosában, és idei 18. sikerét aratta."

Svájc:
Tages-Anzeiger:
"Las Vegas szórakoztatást várt el az F1-től, és meg is kapta azt. A világbajnok nyerte meg az éjszakai előadást, a szervezők viszont pert kaphatnak a nyakukba."