Épphogy túlélte a pocsék F1-es szezont, máris 2024 miatt hisztizik Lewis Hamilton

F1 Abu Dhabi Grand Prix 2023 1 abu dhabi auto cars championships fia formula formula 1 gp grand motorsport motorsports one prix racing sports united arab emirates world yas marina Lewis Hamilton
Lewis Hamilton már a jövő év miatt aggódik
Vágólapra másolva!
A Mercedes hétszeres világbajnokának, Lewis Hamiltonnak Abu-Dzabiban sem jött ki a lépés, de összességében sem túl boldog az idény végén a brit versenyző, aki máris a 2024-es szezon miatt aggódik.

Russell mentette meg a Mercedes évét

Habár a szezonzáró Forma-1-es Abu-dzabi Nagydíjon a Mercedes megőrizte a második helyét a konstruktőri bajnokságban, ez most nem Lewis Hamiltonnak, hanem George Russellnek volt köszönhető, aki a harmadik lett.

Lewis Hamilton már a jövő év miatt aggódik Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

Hamiltont a szezonzáró futamot követően ezután arról kérdezték, mit tud magával vinni a 2023-as szezonból - írja a Vezess.

„Nem túl sokat. Összességében ez

Azonnal jött is a kérdés, hogy vajon 2024-ben újra versenyben lehet-e a világbajnoki címért.

Hamilton már 2024 miatt drámázik

"Ezt most nem igazán tudom megmondani. Az, hogy

a Red Bull 17 másodperccel nyert, miközben augusztus óta nem fejleszti az autóját, szerintem határozottan aggodalomra ad okot.

Sok mindent tanultunk az autóról, úgyhogy innentől a csapaton múlik. Tudják, mi a dolguk, de hogy eljutunk-e addig, majd meglátjuk." – magyarázta a Sky Sports F1-nek a Mercedes 38 éves versenyzője.