Folytatódik a botrány: Verstappen megalázta az öreg és lassú Hamiltont

Forma-1, Amerikai Nagydíj, Max Verstappen, Lewis Hamilton
Max Verstappen of Netherlands, Oracle Red Bull Racing, portrait Lewis Hamilton of United Kingdom, Mercedes - AMG PETRONAS, portrait during the Formula 1 Lenovo United States Grand Prix of FIA Formula One World Championship from 19th to 22th of October, 2023 on the Circuit of the Americas, in Austin, Texas, United States of America. (Photo by Gongora/NurPhoto) (Photo by Gongora / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíj hétvégén felröppent pletyka kapcsán, miszerint Lewis Hamilton és a Red Bull közeledik egymáshoz, a címvédő holland sztárt is megszólaltatták, aki ezúttal sem rejtette véka alá a véleményét.

Lewis Hamilton és a Red Bull szappanoperája

Először Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke beszélt arról, hogy Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája velük és a Ferrarival is tárgyalt, majd Hamiltonnak kellett magyarázkodnia.

Lewis Hamilton körül forr a levegő Forrás: MTI/EPA/Caroline Brehman

A helyzetről természetesen Max Verstappent is megkérdezték. A Red Bull hollandja megkapta például azt a kérdést, hogy szívesen látná-e maga mellett Hamiltont, ám a háromszoros világbajnok inkább elkerülte a konkrét válaszadást.

Helyette különös fordulatot vett a téma a pilótának köszönhetően

- írja a Vezess.hu.

Max Verstappen nem kímélte Lewis Hamiltont

„Mit kellene ellene bizonyítanom? Szerintem semmit" – fogalmazott a holland, hozzátéve, hogy ha adott esetben össze is állnának egy csapatban, nem lesz igazi csata kettejük között.

– tett erős és célzott kijelentést Verstappen.

Max Verstappen és Lewis Hamilton ezek után végképp nem lesznek jó viszonyban Forrás: NurPhoto via AFP/Gongora/NurPhoto/Gongora

„Manapság azt mondják, hogy túl sokat nyerek. De ha nem nyerek, azt mondják, hogy a csapatnak jobb munkát kellene végeznie. Mindig előjönnek történetekkel, hogy valami másról beszéljünk."