Vágólapra másolva!
Néhány hete német sajtóértesülésre alapozva már nagy visszhangot kapott, hogy nyáron férjhez megy Michael Schumacher lánya. A sikeres westernlovas Gina-Maria közelgő frigyét most először erősítették meg az F1-legenda családjából: Mick Schumacher egy tévéinterjúban tette kvázi hivatalossá a nővérével kapcsolatos örömhírt.

Mick Schumacher: Boldogan várjuk az esküvőt

"Igen, ez természetesen egy 

nagyon szép dolog és boldogan várjuk"

 – mondta a 24 éves autóversenyző, aki idén az Alpine csapathoz szegődött száguldozni a hosszú távú világbajnoki sorozatban (WEC), a Forma–1-ben pedig marad a Mercedes tesztpilótája - írja a Bors.

Michael Schumacher, Gina Schumacher
Michael Schumacher ott lehet a lánya, Gina Schumacher esküvőjén, de Mick Schumacher vezetheti az oltárhoz a nővérét 
Fotó: Daily Express 

A 26 éves Gina-Maria Schumacher édesanyjuk imádott sportágában, a westernlovaglásban számít világsztárnak, sőt rekordernek: ő a legfiatalabb, aki több mint egymillió dollár pénzdíjat nyert már a viadalokon. 

Vőlegénye, Iain Bethke díjlovagló, a pár több mint öt éve van együtt.

Mick Schumacher vezetheti oltárhoz a nővérét

A várva várt szertartást Schumacherék spanyolországi nyaralójában, Mallorcán szervezik. A Real Madrid-elnök Florentino Pérez korábbi ingatlanját (medencékkel és helikopter-leszálló hellyel felszerelve), a körülötte lévő birtokokkal együtt több mint 30 millió fontnak (14 milliárd forint) megfelelő összegért vásárolta fel Corinna asszony.

A hétszeres F1-világbajnok családfő állapota miatt minden bizonnyal Mick lesz az, aki 

apjuk helyett az oltárhoz kíséri majd a nővérét.