Vágólapra másolva!
A korábbi csapatfőnök, Eddie Jordan szerint Lando Norrisnak agresszívebbé kell válnia a pályán, ha F1-es futamokat szeretne nyerni a jövőben.

Eddie Jordan szerint Lando Norris legyen agresszívebb a pályán

A McLaren versenyzője az Ausztrál Nagydíjon különös rekordot döntött meg, miután megszerezte karrierje 14. dobogós helyezését: jelenleg neki van a legtöbb top 3-as pozíciója azok közül, akiknek nincs futamgyőzelmük. A legtöbb szakértő szerint Norris számára csak idő kérdése, mikor áll fel a dobogó legfelső fokára, a korábbi csapatfőnök, Eddie Jordan szerint a brit pilótának több aggresszivitásra van szüksége a szintlépéshez.

"Nagyon jó példakép, jól viselkedik, jól képzett és tisztában van azzal, hol tart. 

Egyszerűen csak több küzdelmet akarok látni a részéről. Több gonoszságot akarok látni benne. Megnyerhette volna valamelyiket a 14 futamból? Egy-kettőt talán" -

mondta Jordan a Formula for Success legutóbbi adásában.

"Több hitet, elkötelezettséget, szenvedélyt akarok látni Landóban. Meglepő lenne. Számíthatunk egy új brit bajnokra, mert olyan jó lenne" - tette hozzá a korábbi csapatvezető, aki azt is elmondta, Norrisnak figyelnie kell csapattársára, az egyre jobb pilótává váló Oscar Piastrira.

Vigyáznia kell. Vigyáznia, mert Oscar egyáltalán nem lassú. Lenyűgözött, ahogy a szezont kezdte. A második szezon általában egy hatalmas átmenet a versenyzők számára.

Már megszabadultál attól, hogy buliba jársz, már ott vagy a kemény csatában. Teljesítened kell, és Oscar ezt teszi" - idézte az m4sport.hu Jordan szavait.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.