Vágólapra másolva!
Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke elmondta, Max Verstappen a csapat legfőbb jelöltje, hogy 2025-ben ő üljön Lewis Hamilton helyére.

Mindenki Max Verstappent akarja

Nem meglepő, hogy ha választani lehetne, akkor a Mercedes Max Verstappent választaná a 2025-ben a Ferrarihoz távozó Lewis Hamilton helyére. Toto Wolff azt használhatja ki, hogy a jelek szerint valami megtört Max Verstappen és a Red Bull kapcsolatában.

F1 Abu Dhabi Grand Prix 2023
Toto Wolff természetesen Verstappent választaná
Fotó: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto

Bahreinben Jos Verstappen és a Red Bull botrányba keveredett főnöke, Christian Horner kaptak össze, Toto Wolff pedig kihasználhatja, hogy Max apja talán váltana a fia helyében.

„Minden kapcsolatban megtörténhet, hogy váltásra van szükség, de nem tudjuk, mikor. Ha a teljesítmény a kérdés, akkor természetesen Max van a lista élén, de nem akarok senkit sem leértékelni ezzel. Először magunknak kell feltenni a kérdést, mit érhetünk el ezzel az autóval. Aztán könnyebb átgondolni, ki vezesse a második autónkat” – mondta Wolff.

 

Három másik név van még a pakliban

„Max kivételes képességekkel rendelkezik, de hiába adunk neki egy nehezen kezelhető autót, szívesebben tartanék ott, hogy azt mondhassam neki, ezzel az autóval ugyanolyan gyors lehetsz” – tette hozzá Wolff, aki szerint nagyon sok múlik azon, Max hogy dönt, de külön kiemelte Carlos Sainz, valamint Fernando Alonso nevét, és a mindössze 17 éves szupertehetség, Kimi Antonelli neve van még a pakliban.

Wolff szerint akár hónapokig is tarthat, mire kiderül, ki lesz majd George Russell csapattársa 2025-ben.

 

Hirdetés: ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.