Vágólapra másolva!
Fernando Alonso elárulta, más csapatokkal is tárgyalt, mielőtt hosszabbított volna az Aston Martinnal, ami nem csoda, hiszen sokan biztosak voltak benne, hogy a Mercedeshez igazol majd Lewis Hamilton helyére.

Fernando Alonso nemrég jelentette be, hogy hosszabbított az Aston Martinnal, de a kétszeres világbajnok spanyol pilóta elmondta, voltak más ajánlatai is. A Motorsport például arról ír, hogy egyes hírek szerint Alonso a Red Bullnál is kopogtatott, ahol Max Verstappen csapattársa lehetett volna.

Fernando Alonso meghallgatott minden ajánlatot
Fotó: Giuseppe CACACE / POOL / AFP

„Igen, beszéltem másokkal is” – utalt arra Alonso a RacingNews365.com értesülései alapján, hogy nem volt kőbe vésve a maradása az Aston Martinnál. ”Azt hiszem, ez normális, amikor az ember tárgyalásokba kezd, meg kell hallgatnod mindenki mást is” – vélekedett a nagy tapasztalattal rendelkező spanyol. „Ez csak egy normális eljárás, és szerintem tisztességes, hogy minden ajánlatot meghallgatunk, és megnézzük, hogyan mozog a piac.”

Az én fejemben az Aston volt a logikus lépés. Végül is az Aston Martinban éreztem magam a legkellemesebben. Az összes többi beszélgetés csak könnyed volt, és soha nem jutottunk semmilyen következtetésre vagy ilyesmi.

Alonso természetesen nem mondott konkrétumokat, mely csapatokkal beszélt. 

"Normális beszélgetések voltak, ugyanez a csapatoknál is így van, amikor versenyzőt keresnek, mindenkit megkörnyékeznek, csak hogy tudják, hol tartanak és milyen a szerződésük helyzete.”

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.