Vágólapra másolva!
Jos Verstappen a Forma-1-es Bahreini Nagydíjat követően jól bekavart az amúgy sem nyugis Red Bull-életbe kijelentésével, miszerint Christian Hornernek mennie kell a csapat éléről. Max Verstappen apja most már odáig ment, hogy a fia ott is hagyhatja a csapatot, ha nem kerül pont a csapatfőnök botrányának végére.

Max Verstappen ott is hagyhatja a Red Bullt

Nagyon úgy tűnik, a holland mihamarabbi változást szeretne kieszközölni ezen a téren, vagy így, vagy úgy. Korábban arról beszélt, hogy Hornernek mennie kell a Red Bulltól.

Christian Horner, Max Verstappen, F1
Christian Horner miatt távozhat a Red Bulltól Max Verstappen 
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto

Most a The Telegraph birtokába jutott egy elképesztő információ. 

A brit lap szerint Jos a barátainak egyenesen arról beszélt, hogy háromszoros világbajnok fia ott is hagyhatja a Red Bullt, ha a helyzet nem oldódik meg

 - írja a Vezess.

A hír a valóságtartalmát azért érdemes idézőjelesen kezelni, főleg a Red Bull jelenlegi formáját látva. 

A Mercedesbe ülhet át Max Verstappen?

Mindenesetre azért az idősebb Verstappen most komolyan mozgatja a szálakat: Bahreinben Toto Wolff-fal is látták tárgyalni, ebből pedig már sokan összefűzték azt, 

miszerint a távozó Lewis Hamilton helyére, a Mercedesbe ülhet a címvédő jövőre.

Wolff ezt rövid úton egyébként cáfolta, elütve a dolgot azzal, hogy régóta ismerik már egymást Verstappennel, szoktak beszélgetni, és amúgy sem lenne értelme a háromszoros bajnoknak átigazolni, hisz övé a leggyorsabb autó.

Közben azonban megszólalt Helmut Marko is, akinek szemernyi kétsége sincs afelől, hogy a Mercedes bepróbálkozik náluk. „Meg lennék lepve, ha nem, de Max nagyon lojális pilóta” – fogalmazott a Red Bull tanácsadója.