Vágólapra másolva!
Fabio Quagliarella, az olasz labdarúgó-válogatott legújabb felfedezettje arról álmodozik, hogy egyszer a Napoli csapatában játszik majd. A holland válogatott Rafael van der Vaart a Real Madridba vágyik. 

A 23 éves Quagliarella - aki szerdán két gólt szerzett a litvánok elleni Európa-bajnoki selejtezőn - jelenleg a Sampdoria futballistája, ám minden vágya, hogy a közeljövőben szülővárosának - a legjobbak közé most feljutott - együttesét erősítse. A támadó 13 gólt szerzett az idei szezonban, így nem lenne meglepő, ha a nyári átigazolási szezonban egy nagycsapathoz kerülne.

A holland válogatott Rafael van der Vaart jól érzi magát Hamburgban, ezért saját bevallása szerint kizárólag a Real Madrid ajánlata esetén hagyná el jelenlegi klubját. "A következő szezonban is a Hamburg színeiben játszom, hacsak a Real Madrid nem fog hívni" - mondta a középpályás a Bild című német lapnak. Van der Vaart ugyanakkor leszögezte, nem kapott ajánlatot a királyi gárdától, s azt is közölte, nem kíván a nagy rivális Bayern Münchenhez szerződni.