Vágólapra másolva!

Bajnokok Ligája, negyeddöntő, első mérkőzés:
Bayern München (német) - Real Madrid (spanyol) 2-1 (0-1)
München, 60 000 néző
vezette: Dallas (skót)
Bayern München: Kahn - Kuffour, Lizarazu, R. Kovac, Sagnol (Salihamidzic, 63.) - Hargreaves, Jeremies (N. Kovac, 83.) , Effenberg, Sergio (Pizzaro, 63.) - Elber, Santa Cruz
Real Madrid: Cesar - Salgado, Hierro, Pavon, Roberto Carlos - Helguera, Makelele, Geremi (Conceicao, 83.), Zidane - Raúl, Solari (McManaman, 76.)
gól: Effenberg (82.), Pizzaro (88.), illetve Geremi (11.)

Fotó: EPA
Fotó: EPA
Bayern - Real Madrid 2-1

Fotó: EPA
Fotó: EPA
Manchesteri gólöröm

Deportivo (spanyol) - Manchester United (angol) 0-2 (0-2)
La Coruna, 31 000 néző
vezette: Vaszarasz (görög)
Deportivo: Molina - Scaloni, Naybet, Cesar, Romero - Silva, Sergio - Sanchez (Duscher, 87.), Valerón (Djalminha, 68.), Fran (Makaay, 60.) - Tristán
Manchester United: Barthez - G. Neville, Johnsen, Blanc, Silvestre - Beckham (P. Neville, 92.), Butt, Keane (Fortune, 45.), Scholes - Giggs - Van Nistelrooy (Solskjaer, 76.)
gól: Beckham (15.), Van Nistelrooy (41.)

A 15. percben Beckham hatalmas gólt lőtt: a középpályás észrevette, hogy kint áll Molina, s több mint 35 méterről a kapuba ívelte a labdát (0-1). Az első félidő vége előtt négy perccel a Depor védelme nem tudott tisztázni, Silvestre megszerezte a labdát a bal oldalon, beadásába van Nistelrooy belekotort, a labda pedig a hálóban kötött ki (0-2). Silvestre újra bizonyította, hogy a támadásoknál is lehet rá számítani. A második félidőben már nem változott az eredmény, a Vörös Ördögök enyhén szólva jó eséllyel várhatják a visszavágót.

Ajánlat:

Korábban:

Fórum:

Ki lesz a BL-győztes?