Vágólapra másolva!
Csütörtökre is maradt egy mérkőzés az angol ligakupában, és ezen a találkozón nem született meglepetés: a Tottenham Hotspur hazai pályán legyőzte a Torquey United együttesét. Persze azért ez nem ment könnyen, a negyedosztályú együttes egy órán keresztül állta a sarat a White Hart Lane-en.

Sheringham beállása fordulatot
hozott a meccsen
Spurs

A jugoszláv hátvédnek azonban már a 12. percben be kellett állnia, mivel a hazaiak játékosa, Matthew Etherington súlyos sérülést szenvedett egy összecsapást követően. A Torquay (amely az előző szezonban csak az utolsó fordulóban menekült meg a profik közüli kieséstől), egyáltalán nem ijedt meg neves ellenfelétől, és az első félidőben több nagy védésre kényszerítette a Spurs kapujában ezen a meccsen debütáló Kasey Kellert.

A szünetben Hoddle aztán beküldte a pályára Sheringhamet is, és az ő beállásával megváltozott a hazai csapat játéka. A Manchester United egykori sztárja az irányító szerepkört kapta meg, és remekül fogta össze a gárdát. A vezető gólhoz így is egy védő remeklése kellett, Ledley King kapásból vette be a Torquay hálóját. Pár perccel később Les Ferdinand is eredményes volt, megszerezve első találatát ebben a szezonban, így a Tottenham továbbjutott, de egyáltalán nem lehet büszke teljesítményére.

Korábban:

Élvonalbeli gárdák búcsúztak az angol ligakupától