Vágólapra másolva!
Az olasz Juventus érdeklődik az angol Arsenal francia középpályása, Patrick Vieira iránt, állítja a játékos. Vieira a torinói Tuttosportnak adott nyilatkozatában elmondta, három európai élcsapat ostromolja, a Juventus még arra is hajlandó, hogy cserébe Edgar Davidsot adja az "Ágyúsoknak".

A francia válogatott középpályás szerint az angol Manchester United, a spanyol Real Madrid és a Juventus is kész szerződtetni és úgy érzi, most a legnagyobb a csábítás, hogy végre a Serie A-ban is megmutassa tudományát. "Nem tagadom, nagyon izgat a Juventus ajánlata" - nyilatkozta a Tuttosport című újságnak. "Profi vagyok, és mint ilyen gondolnom kell a jövőmre is. Londonból el kell jönnöm, mert több trófeát akarok gyűjteni, mint az Arsenalnál. Nem érzem úgy, hogy a csapat a legjobb ötben végezhetne a bajnokságban, akkor pedig a Bajnokok Ligájáról lemondhatok."

A hírek szerint a Juventus annyira komolyan gondolja a kontraktust, hogy hajlandó lemondani a holland válogatott középpályás, Edgar Davidsról, ráadásul még 7 millió fontot is fizetne az Arsenalnak, amelyhez még hároméves szerződés köti Vieirát.

Korábban:

Pincési László