Vágólapra másolva!
Noha a hétvégén rendezték Angliában a ligakupa döntőjét, és liverpooli városi rangadóra is sor került, a bulvárlapok számára a legnagyobb esemény az volt, hogy David Beckham és felesége, Victoria bejelentette: szeptemberben megszületik második gyermekük. Azonnal megindult az össznépi találgatás: vajon mi lesz a legifjabb Beckham neve?

Fotó: DPA
Eggyel több Beckham lesz

Az újság hasábjain azért még felvetették az Ivy (Beckhamék kedvenc étterme), az Agent Provocateur (London egyik fehérneműboltja, ahol David egy alkalommal ajándékot vett nejének), illetve a Tiffany (a híres ékszerbolt) nevet. A Daily Mail további földrajzi neveket hozott a képbe: Sawbridgeworth, Harlow, Ware, Bishop's Stortford, sőt, az újságírók szerint a Christmas (Karácsony) is szóba jöhet, hiszen röpke fejszámolással kideríthető, hogy körülbelül akkor foganhatott.

De még a meglehetősen konzervatív, és igen csak tekintélyesnek számító The Times sem maradt ki a dologból, e lap szerint a Knightsbridge név is elképzelhető London azon kerülete után, ahol a pár előszeretettel szokott bevásárolni. A William Hill fogadóirodában 50:1-es oddszal lehet megtenni a Trafford, és 500:1-es aránnyal az Anfield nevet. Itt egyébként arra is lehet fogadni, hogy a születendő gyermek angol válogatott lesz (az odds 100:1), illetve hogy majdan slágerlistát vezető dala lesz.

Ajánlat:

Cole kupagyőztes gólja is kevés a vébéhez

Korábban:

Beckham divattervező lesz

Fórum:

Manchester United fan club