Vágólapra másolva!
Sebők Vilmos akkor jön haza, konkrétan Fehérvárra, ha a Videoton vezetői komoly ajánlatot tesznek a német Cottbusnál szabadlistára tett védőnek. Akit megkerestek már a Bundesliga II-ből, de szerződést még nem bontott (volt) kenyéradójával.

Közismert, hogy a Videoton és az MTK is érdeklődik Sebők Vilmos iránt, akit a német Cottbus szeptember elején szabadlistára tett - a jelek szerint a fehérváriak látnák legszívesebben soraikban a válogatott védőt. Egyelőre azonban nehezen valósulhat meg a klubcsere, mivel a játékos és a Bundesliga élvonalában szereplő Cottbus vezetői nem tudtak megállapodni az anyagiakban, ami pedig alapfeltétele a szerződésbontásnak. Utóbbi esetben szabadon igazolható lenne Sebők, akit pénteken cottbusi lakásában értünk el.

Miért nincs 11 magyar a 11 millióból aki tud focizni?http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=46114Cottbus-Wolfsburg a Bundesligában/sport/focivilag/20020927gyozelemre.html

"Naponta kétszer tréningezem, egyet magányosan, egyet pedig az amatőrcsapattal. Időközben lehetőségem nyílt a Bundesliga másodosztályában szereplő csapathoz igazolni, ám ehhez mindenekelőtt fel kellene bontani a cotbusiakkal kötött szerződésemet. Egyelőre nem tudtunk megegyezni, mivel a német klub vezetői nem akarják kifizetni az általam kért összeget. A megállapodásunk ugyanis jövő nyárig érvényes. Otthonról valóban a Videoton invitálása tűnik a legkomolyabbnak, meghallgatom a fehérváriak ajánlatát, s ezt követően döntök majd a jövőmről. Várom tehát a Vidi vezetőinek faxát a szerződésajánlatról, s abban maradtunk, amennyiben az komoly lesz, s nem csupán érdeklődés, a hét végén hazautazom Magyarországra.

Bánki József