Vágólapra másolva!
Az angol lapok szerint a Newcastle United bejelentkezett a Middlesbrough válogatott védőjéért, Gareth Southgate-ért. A Szarkák egyébként a hírek szerint a Southampton csatárát, James Beattie-t is kiszemelték, akit azonban az Inter is figyel. A Newcastle walesi támadóját, Craig Bellamyt viszont a Besiktas akarja leigazolni.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A Werder Bremen a Hansa Rostock fiatal támadójára, Marco Vorbeckre vetett szemet, a Schalke 04 német válogatott focistája, Gerald Asamoah viszont cáfolta, hogy a Wolfsburggal tárgyalna.

A Stade Rennes a szezon végéig kölcsönadta bolgár támadóját, Georgi Ivanovot a Levszki Szófiának. Az Atlético Madrid a japán válogatott középpályását, Nakamura Szunszukét nézte ki magának.

Az Internazionale leigazolta az Universidad de Chile 19 esztendős támadóját, Maurucio Pinillát. A Chievo az Atalanta francia középpályása, Ousmane Dabo iránt érdeklődik, míg a Fulham állítólag még mindig szívesen leigazolná az Internazionale argentin támadóját, Gabriel Batistutát.

A Blackburn Rovers északír szélsője, Keith Gillespie a szezon végén, szerződése lejártával elhagyja a klubot. A Perugia fiatal nigériai játékmesterét, Christian Obodót a Borussia Dortmund is kinézte magának.

A horvát válogatott és a Hajduk Split kapusa, Stipe Pletikosa az angol másodosztály éllovasához, a Portsmouthhoz szerződhet a nyáron. Az Ajax tunéziai védőjét, Hatem Trabelszit az Olympique Lyon és a Valencia is kinézte magának.