Vágólapra másolva!
A Celta Vigo argentin középpályása, Gustavo López meghosszabbította szerződését. A Barcelona legújabb kiszemeltje a Leeds United ausztrál szélsője, Harry Kewell. Az Internazional állítólag Javier Farinóst és Sérgio Conceicaót ajánlotta fel a Valenciának Kily Gonzálezért cserébe.

Az AS Roma azok után, hogy lecsúszott Nicola Legrottagliéről, mindenképpen középhátvédet akar igazolni, és kiszemeltjei között van Philippe Mexes, Christoph Metzelder és Rafael Márquez is.

A Benfica a Boavista portugál válogatott kapusával, Ricardóval tárgyal. A Sporting Lisboa a hírek szerint mindeneben megegyezett az AEK Athén csatárával, Demisz Nikolaidisszel.

A Bundesliga újonca, az SC Freiburg leigazolta a holland FC Twente támadóját, Ellery Cairót. A Chelsea bejelentkezett a Real Betis izlandi középpályásáért, Joey Gudjonssonért, aki a legutóbbi szezonban kölcsönben az Aston Villában játszott.

A Liverpool állítólag érdeklődik az Internazionale uruguayi középpályásáért, Álvaro Recobáért. A Birmingham City szeretné leigazolni a Middlesbrough cserekapusát, Mark Crossley-t.

Az uruguayi Penarol közel áll ahhoz, hogy leigazolja a paraguayi portást, José Luis Chilavertet. A Werder Bremen bejelentkezett a norvég Viking Stavanger védőjéért, Brede Hagelandért.

Az Olympique Lyon legújabb csatárkiszemeltje az argentin góllövőlista élén álló csatár, Roberto Nanni, aki a Vélez Sarsfieldben ontja a gólokat.