Vágólapra másolva!
Csúnya vicc áldozata lett Mario Balotelli, a Manchester City csapatának olasz csatára. Az angol labdarúgócsapat két hétig járta a világot különböző edzőmérkőzések miatt, elutazás előtt a csapattársak heringet tettek a játékos Maseratijába. Nem csoda, hogy a bűzlő, kukacoktól hemzsegő jármű láttán Balotelli teljesen kiakadt, a Sun szerint már készül a revánsra.

Az angol The Sun információja szerint csapattársai szörnyű viccének áldozata lett Mario Balotelli, a Manchester City öntörvényű olasz támadója.

A klub a szezon megkezdése előtt három mérkőzést játszott az Egyesült Államokban, majd kétszer Dublinban lépett fel, az indulás előtt azonban a játékosok halakat rejtettek el Balotellinek a klubház előtt parkoló, 150 ezer fontot érő Maseratijában.

A kéthetes időszak alatt a rohadó és kukacoktól hemzsegő heringek bűze betöltötte a luxusautót.

"Mario a kezei közé temette fejét, teljesen sokkolta a kocsijában terjengő bűz" - nyilatkozta a Sunnak egy nevét elárulni nem kívánó forrás, aki hozzátette, nincs vége még a balhésorozatnak, mert Balotelli készül a revánsra.

A labdarúgó korábban gyakran szerepelt a hírekben autójával, amellyel Angliába érkezése óta 10 ezer fontos parkolási bírságot gyűjtött már össze, és közel harminc alkalommal kellett kiváltania, mert tilosban parkoló Maseratiját állandóan lefoglalták és elszállították.