Vágólapra másolva!
Hiába van immáron hétpontos hátrányban a Barcelona, Josep Guardiola nem elégedetlenkedett a Villarreal elleni döntetlen miatt, és nem fogta a Real Madrid elleni kupameccs okozta fáradtságra csapata botlását.

A Barcelona a hatodik döntetlenjét játszotta a bajnokságban, és a hétpontos hátránya nagyon soknak tűnik, hiszen a Real Madridnak immáron az is belefér, hogy kétszer kikapjon.

"Jól játszottunk, sokat futottunk, szeretném ha minden pontért úgy küzdenénk, mint ezen a meccsen. Bár hét pont a hátrányunk, a végsőkig harcolni fogunk, annyi a dolgunk, hogy megnyerjünk minden meccset, majd meglátjuk, ez mire elég" - nyilatkozta Guardiola a meccs után.

Felmerült a kérdés, nem volt-e fáradt a Barcelona azok után, hogy a hétközben kupameccset játszott a Real Madriddal, de Guardiola nem erre fogta a döntetlent. "Nem láttam a csapaton, hogy kifulladt volna a meccs végére. Megerőltető sorozat van mögöttünk, de nem akarok sorrendet felállítani, a kupa, a bajnokság és a BL is fontos nekünk, nem fogjuk egyiket sem beáldozni" - mondta a Barca edzője.