Vágólapra másolva!
Mivel Victor Piturca nem számol Bikfalvi Erikkel, elképzelhető, hogy a nagykárolyi középpályás a magyar válogatottat fogja választani, írja a Szatmári Friss Újság.

A Szatmári Friss Újság értesülése szerint nem elképzelhetetlen, hogy Bikfalvi Erik, az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Volin Luck nagykárolyi születésű játékosa a közeljövőben felveszi a magyar állampolgárságot, így azt követően akár a magyar válogatottban is pályára léphet.

"A lehető leghamarabb szeretnénk kapcsolatba lépni a magyar szövetséggel, hogy megtudjuk, milyen lehetőségeink vannak. Erik egy éve játszik a Volinban, és ő viselheti a 10-es számú mezt. Huszonöt éves, hosszú ideje képes magas szinten játszani. Ha a saját országában nincs helye, miért ne próbálhatnánk meg Magyarországon?" - nyilatkozta a játékos ügynöke, Dragos Bogdan célozva arra, hogy Bikfalvival a hírek szerint nem számol Victor Piturca.

Bikfalvi Erik Forrás: AFP/Daniel Mihailescu

A játékos a román utánpótlás-válogatottakban összesen 26 alkalommal lépett pályára, 2007 és 2012 között a Steaua csapatát erősítette, szerződése lejártával tavaly igazolt az ukrán élvonalbeli Volin Luckhoz.