Röhejes gólokkal kapott kapott ki a PSG a bajnokságban

fbl Horizontal
Montpellier's players (L) are congratulated by Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (R) after winning the French L1 football match between Montpellier Herault SC and Paris Saint-Germain (PSG) at the Mosson stadium in Montpellier, southern France, on April 30, 2019. (Photo by Pascal GUYOT / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia élvonal, a Ligue 1 34. fordulójának keddi mérkőzésén a már bajnok Paris Saint-Germain 3-2-re kikapott a Montpellier otthonában. A párizsi sztárcsapat utóbbi öt meccséből a negyediket veszítette el.

A találkozó egy öngóllal indult, Ambroise Oyongo vágta látványos mozdulattal a saját kapujába a labdát, amire a PSG ugyancsak öngóllal válaszolt: a Rennes elleni kupadöntőn is a saját kapujába találó Presnel Kimpembe volt "eredményes".

Egy óra elteltével Ángel Di María góljával újra vezetést szerzett a bajnokcsapat, az argentin szerzett labdát az ügyetlenkedő hazai védőktől. A PSG azonban nem tudta megtartani az előnyét, miután előbb egy két érintéses támadás végén, majd lemásolták a hazaiak hibáját, a saját tizenhatosuk vonalán adtak el egy labdát, amit a Montpellier köszönt szépen, és megszerezte a győztes gólt.

Eredmény, Ligue 1, 34. forduló:
Montpellier–Paris Saint-Germain 3-2 (1-1)
gól: Kimpembe 21. (öngól), Delort 80., S. Camara 85., ill. Oyongo 12. (öngól), Di María 62.