Nem játszhat a Clásicón a Barcelona kiállított támadója

fbl Horizontal
Barcelona's French forward Ousmane Dembele applauds before the 54th Joan Gamper Trophy friendly football match between Barcelona and Arsenal at the Camp Nou stadium in Barcelona on August 4, 2019. (Photo by Josep LAGO / AFP)
Vágólapra másolva!
A vasárnap kiállított Ousmane Dembélé, az FC Barcelona francia labdarúgója kétmeccses eltiltást kapott, így a Real Madrid elleni El Clásicón sem játszhat október 26-án.

Dembélé a Sevilla ellen 4-0-ra megnyert bajnoki 88. percében kapott piros lapot Antonio Mateu Lahoz játékvezetőtől, aki jelentésében azt írta, hogy a játékos gesztikulált felé, és azt mondta neki, hogy "nagyon rossz vagy".

Dembélé kezdőként lépett pályára a találkozón, amelyen a 35. percben csapata harmadik gólját szerezte, és az 53. percben már begyűjtött egy sárga lapot.

Ousmane Dembélé kétmeccses eltiltást kapott Forrás: AFP/Josep Lago

A Barcelona legközelebb jövő vasárnap az Eibar vendége lesz a spanyol bajnokság kilencedik fordulójában, akkor Gerard Pique sárga lapos eltiltás miatt szintén nem állhat majd Ernesto Valverde vezetőedző rendelkezésére.

A katalán együttes nyolc fordulót követően 16 pontjával a tabella második helyén áll, kétpontos hátrányban az éllovas Real Madrid mögött.