Vágólapra másolva!
Hidi Patrik és Mayron George után megvan a Budapest Honvéd harmadik téli igazolása, a magyar válogatott Ugrai Roland is Kispesten folytatja - írja a klub hivatalos oldala.

A 27 éves Ugrai Roland Békéscsabán kezdett focizni, majd a Haladás színeiben mutatkozott be az NB I-ben. Második első osztályú meccsén szerezte meg az első gólját, majd 2014 telén a Ferencvároshoz igazolt.

Másfél év után visszatért a Haladáshoz, majd két évet Diósgyőrben focizott. Ugrai Roland az elmúlt másfél évben a görög első osztályú Atromisz játékosaként szerepelt, a görög bajnokságban 20 meccsen 5 gólja és 1 gólpassza volt, az NB I-ben eddig 138 meccsen 27 gólt lőtt.

Ugrai Roland 2018-ban a magyar válogatottban Forrás: Csudai Sándor - Origo

„Mindenképpen szerettük volna még megerősíteni a támadószekciót, és Roland személyében egy a magyar bajnokságot jól ismerő, de már nemzetközi tapasztalattal is bíró támadót szerződtettünk. Érkezésével tovább bővülnek a variációs lehetőségeink, ami azért is fontos, mert az elkövetkező időszakban sok mérkőzés vár a csapatra" – mondta Kun Gábor, a Budapest Honvéd ügyvezető igazgatója.

Ugrai Roland 2017. október 7-én, Svájc ellen góllal mutatkozott be a válogatottban, ahol további négy alkalommal szerepelt.