Vágólapra másolva!
Pénteken terjedelmes cikkben írtunk arról, hogy minden idők legérdekesebb NB II-es idénye elé nézünk, már csak azért is, mert három olyan csapat is szerepel (Vasas, Győr, Debrecen) a másodosztályban, amely valamikor az NB I-ben is bajnoki címet nyert. A cikkben szavazásra kértük az olvasókat, közel 3000 voks érkezett. Mutatjuk az eredményt.

A legtöbb szavazat a friss kieső, és az eddig kiválóan erősítő Debrecenre érkezett. Az olvasók 41 százaléka szerint azonnal visszajut a DVSC. A képzeletbeli dobogó második helyén az ugyancsak több korábbi NB I-es focistát leigazoló Vasas került, méghozzá 33 százalékkal. A többi klub bőven le van maradva, a harmadik a Győr lett, de mindössze 7 százalékkal. Az olvasók a másik NB I-es kiesőben, a Kaposvárban nem nagyon bíznak, ahogy a Haladásban és a Békéscsabában sem.

A DVSC és a Vasas feljutását várják a legtöbben Forrás: Origo

Cikkünket is elolvashatja, ha még nem tette volna meg, és persze továbbra is szavazhat.

Több ezren várják már a DVSC nyíregyházi meccsét az NB II-ben

A labdarúgó NB II 2020-21-es idényében már az első fordulóban lesz egy olyan mérkőzés (Szeged-Békéscsaba), amely minden bizonnyal több ezer nézőt vonz majd a csongrádi megyeszékhely stadionjába. Az idei szezonban az NB II-es mezőnyben három olyan csapat is szerepel (Vasas, Győr, Debrecen), amely valamikor az NB I-ben is bajnoki címet nyert.