Vágólapra másolva!
Andrea Agnelli, a Juventus elnöke a Real Madrid edzőjét, Zinédine Zidane-t akarja szerződtetni a kirúgott Maurizio Sarri helyére.

A Daily Mail értesülése szerint Zinédine Zidane veheti át a szombat délután kirúgott Maurizio Sarri helyét a Juventus kispadján. Andrea Agnelli, a Juventus elnöke már korábban is meg akarta szerezni a Real Madriddal három Bajnokok Ligáját nyerő edzőt, aki csapata pénteki kiesését követően azt mondta:

Agnelli állítólag mindent meg fog tenni azért, hogy visszacsábítsa Torinóba a korábbi világ- és Európa-bajnok focistát, aki így újra együtt dolgozhatna Cristiano Ronaldóval, akivel a legnagyobb sikereit érte el a Real Madridnál.

Cristiano Ronaldo Torinóban újra együtt dolgozhat Zinédine Zidane-nal Forrás: AFP/Gerard Julien

Zidane egyébként remek kapcsolatot ápol a Juventus elnökével, rendszeresen tartják a kapcsolatot telefonon. Agnelli korábban már megígérte a szurkolóknak, hogy egyszer mindenképpen megszerzi Zidane-t a Juventus élére.

A korábbi aranylabdás - aki 1996 és 2001 között játszott a Juventusban - sosem szakadt el Torinótól, ugyanis üzleti okokból rendkívül sok időt tölt az olasz városban, és a mai napig ugyanaz a taxisofőr fuvarozza, mint játékos korában.

– mondta korábban Zidane, aki sosem zárta ki annak a lehetőségét, hogy egy napon a Juventus edzője legyen.

Ha Andrea Agnelli mégsem tudna hazacsábítani Zidane-t, akkor a Tottenham korábbi argentin edzője, Mauricio Pochettino vehetné át a csapatot.