A Manchester City újabb kulcsemberét veszítette el

fbl Horizontal
Manchester City's Brazilian striker Gabriel Jesus reacts to his team's defeat at the end of the UEFA Champions League quarter-final football match between Manchester City and Lyon at the Jose Alvalade stadium in Lisbon on August 15, 2020. (Photo by Miguel A. Lopes / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Az argentin Sergio Agüero után a Manchester City labdarúgócsapatának brazil csatára, Gabriel Jesus is megsérült.

Jesus szerezte a City harmadik gólját hétfőn, a Wolverhampton Wanderers otthonában 3-1-re megnyert bajnoki meccs 95. percében. A sérülésről a klub nem közölt részleteket, és a közösségi oldalán ő maga is csak annyit írt, "hamarosan visszatérek", de a brazil szövetség bejelentette, hogy az angol csapat orvosi stábjának kérésére kikerült az októberi világbajnoki selejtezőkre készülő keretből.

A csatár legalább három mérkőzésről lemarad klubcsapatában is, ahol Sergio Agüero elhúzódó sérülése miatt a 17 éves Liam Delapot kell játszatnia Josep Guardiola vezetőedzőnek.

A brazil keretbe a Hertha BSC támadója, Mattheus Cunha került be Jesus helyére, de Neymar, Roberto Firmino, Rodrygo, Everton és Richarlison is rendelkezésre áll.