Vágólapra másolva!
Az NSO készített interjút a tízedik válogatottbeli mérkőzésére készülő Dibusz Dénessel, aki legutóbb a csodálatos Puskás Aréna avatóján állhatott a nemzeti tizenegy kapujában.

A Ferencvárossal a Bajnokok Ligájába jutott játékos szerint, ha a csapat továbbra is szervezetten, a taktikai utasításokat betartva futballozik, akkor esélyük lehet arra, hogy az oroszok ellen pontot vagy pontokat szerezzenek.

A 29 éves kapus elmondta, hogy

a motivációval az Oroszország elleni találkozón sem lesz gond,

és hogy a csapat megmutatta, hogy a papíron jobb együttesekkel szemben is méltó ellenfélként tudott játszani.

A Nemzetek Ligája kapcsán Dibusz megjegyezte, hogy az öltözőben már viccelődtek egymással, hogy ha így folytatják, akkor még a végén a következő Nemzetek Ligája kiírásban Angliával, Spanyolországgal vagy Franciaországgal kerülhetnek szembe. Természetesen

az a céljuk, hogy kellő alázattal és szerénységgel minden egyes meccsen meg próbáljanak nyerni, és szeretnék szépen befejezni ennek a sorozatnak a küzdelmeit.

A Fradi labdarúgójára a válogatott mellett a klubcsapatában is nehéz feladatok várnak, így az előtte álló néhány hónap szakmailag is komoly kihívás lesz, ugyanakkor hálás a sorsnak, hogy eljutott idáig.

A teljes interjú ITT olvasható.