Társoldalunk:

Bódog Tamás is koronavírusos, nem lehet ott az edző a Honvéd meccsén

2020.10.24. 14:32

Az már korábban kiderült, hogy a Budapest Honvéd több játékosa és az edzői stáb tagjai is megfertőződtek a koronavírussal, de szombatra az is biztossá vált, hogy Bódog Tamás sem lehet ott a szombati bajnokin.

A Budapest Honvéd beszámolója alapján a pozitív mintákat követően újabb teszten estek át az együttes és a stáb tagjai, hogy csak negatív eredménnyel rendelkező labdarúgó, illetve stábtag legyen ott a Paks elleni, szombaton 17:00 órától kezdődő bajnokin.

Bódog Tamás is karanténba kerültForrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Így derült ki, hogy Bódog Tamás, a csapat vezetőedzője tesztje is pozitív eredményt hozott, így a többiekhez hasonlóan ő is karanténba került. Bódog Tamás távollétében Vezér Ádám kapusedző irányítja majd a csapatot a Paks elleni találkozón.

„Jól vagyok, szerencsére nincsenek tüneteim, és mivel a stábomból többen is pozitív mintát produkáltak, benne volt a pakliban, hogy én is megfertőződöm – mondta Bódog Tamás. – Folyamatosan egyeztetünk a csapat mellett dolgozó, egészséges stábtagokkal, hogy a lehető legjobban felkészítsük az együttest, és készen álljunk minden helyzetre a mérkőzésen is. A játékosok tudják a feladatukat, nincs rossz érzésem ezzel a helyzettel kapcsolatban. Vezér Ádám meccsel majd helyettem, az ő habitusa mindenképpen lendület ad majd a csapatnak. Bízom a csapatban és a segítőimben, én pedig itthonról támogatom a srácokat" - mondta a klub honlapjának a vezetőedző.