Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Middlesbroughban játssza Eb-felkészülési mérkőzéseit az angol válogatott

Middlesbrough v Preston North End - Sky Bet Championship Football League Soccer Wednesday 13th March 2019 Middlesbrough vs Preston North End Sky Bet Championship Horizontal FOOTBALL
A general view of the stadium before the Sky Bet Championship match between Middlesbrough and Preston North End at the Riverside Stadium, Middlesbrough on Wednesday 13th March 2019. (Photo by Mark Fletcher/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Middlesbroughban, a Riverside Stadionban fogadja ellenfeleit az angol labdarúgó-válogatott az idén nyárra halasztott Európa-bajnokság előtti felkészülési mérkőzésein.

Az osztrákokkal június 2-án, a románokkal június 6-án csapnak össze az angolok. A szövetség közlése szerint azért választották az ország észak-keleti részében lévő stadiont és azért kerül sor mindkét találkozóra ugyanazon a helyszínen, hogy minél biztonságosabb legyen a környezet a nemzeti csapat számára a Covid-fertőzés elkerülése érdekében.

Gareth Southgate szövetségi kapitány volt játékosa és edzője is a Middlesbroughnak, mielőtt az U21-es válogatott, majd a felnőtt csapat élére került volna. Az angol válogatott utoljára 18 évvel ezelőtt, 2003-ban lépett pályára a városban, akkor 2-1-re győztek Szlovákia ellen.

Az Eb-n az angolok Londonban, a Wembley Stadionban mérkőznek meg a horvátokkal, a skótokkal és a csehekkel.

A tornát 12 városban - köztük Budapesten - rendezik meg június 11. és július 11. között, az elődöntőket, valamint a döntőt szintén a Wembleyben bonyolítják majd le.

Mindent egy helyen az Eb-ről