Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó bajnokságban szereplő Barcelona élénken érdeklődik az Atlético Madrid fiatal csatára, Joao Félix iránt. A katalánok egy elképesztő átigazolási csereügyletet fontolgat, ugyanis Antoine Griezmannt ajánlanák fel a portugál játékosért cserébe.

A francia világbajnok támadó 2019-ben 105 millió font ellenében érkezett az Atlético Madridtól a Barcelonához. Azonban Griezmann nem teljesen váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ráadásul az elmúlt két idényben egyszer sem sikerült bajnoki címhez segítenie új csapatát.

A TV3 információi szerint, elképesztő csereüzlet jöhet létre a nyáron, ugyanis a Barcelona Griezmannt adná az Atlético Madridnak Joao Félix játékjogáért cserébe.

A 21 éves portugál csatár az idei szezonban eddig 30 tétmérkőzésen szerepelt a La Ligában, 7 gólt szerzett és 6 gólpasszt jegyzett. Bár Félix március óta még egyetlen mérkőzést sem játszott végig, a madridi klub vezetőedzője, Diego Simeone nemrég hangsúlyozta, hogy a 21 éves játékosnak kulcsszerepe van a csapatában.

Az üzletet segítheti, hogy a két játékos fizetése nagyjából megegyezik. Ezen kívül viszont lehetnek hátráltató tényezők is, mint például a katalán klub bizonytalan pénzügyi helyzete és növekvő adóssága, arról nem is beszélve, hogy Griezmann kilenc évvel idősebb a portugál csatárnál, ezért nem valószínű, hogy az Atlético Madrid megkötne egy ilyen üzletet jelentős pénzügyi ösztönzés nélkül.