Szenzációs támadás után lőtt pazar gólt a brazil sztárfocista a francia bajnokságban - videó

fbl Horizontal
Lyon's Brazilian midfielder Lucas Paqueta celebrates scoring his team's third goal during the French L1 football match between Olympique Lyonnais and Clermont Foot 63 at the Groupama stadium in Decines-Charpieu near Lyon, central eastern France on August 22, 2021. (Photo by PHILIPPE DESMAZES / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában az Olympique Lyon 3-3-as döntetlent játszott a Clermont csapatával. A mérkőzésen a hazaiak brazil játékosa, Lucas Paqueta egy fantasztikus támadás után lőtt mesteri gólt.

Az első félidő hosszabbításában egy gyönyörű támadást vezetett a jobb oldalon a Lyon, többen is egyérintővel értek a labdához, majd az akció végén a kombinatív játékot indító Paqueta remekül futott be a 16-oson belülre, és állítgatás nélkül, elengánsan helyezett a kapuba. A vendégcsapat futballistái csak keresték a labdát, nem tudták megakadályozni a zseniális találatot.

Hiába vezetett ezzel a góllal a félidőben 3-1-re a hazai együttes, a nagyot küzdő Clermont az utolsó pillanatban kiegyenlített, így a Lyon három forduló után még nyeretlen a szezonban.