Ronaldo a két gólja után üzent a szurkolóknak

Cristiano Ronaldo
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo celebrates after scoring their second goal during the English Premier League football match between Manchester United and Newcastle at Old Trafford in Manchester, north west England, on September 11, 2021. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban beszámoltunk, a visszatérő Cristiano Ronaldo két góllal vezette győzelemre a Manchester Unitedet a Newcastle elleni bajnokin. A mérkőzés után a portugál klasszis a saját közösségi oldalán üzent a szurkolóknak.

"Az Old Traffordba való visszatérésem csak egy kis emlékeztető arra, hogy miért is nevezik ezt a stadiont az Álmok Színházának. Mindig is varázslatos hely volt számomra, ahol mindent elérhet az ember, amire csak vágyik.

Az a hihetetlen támogatás, amit a csapattársaimmal együtt kapunk a lelátóról még magabiztosabbá tesz minket, ezáltal pedig optimistán tekintünk az előttünk álló út elé, amely végén majd mindannyian együtt ünnepelhetünk.

Büszke vagyok arra, hogy visszatértem a Manchester Unitedhez és ismét a Premier League-ben játszhatok, de mindenekelőtt boldog vagyok, hogy segíthetek a csapatnak!" – írta közleményében a 36 éves támadó, aki a Premier League-ben 12 év és 124 nap után talált be ismét.