Társoldalunk:

Lukaku mindenkinek hazudott

2021.09.17. 09:15

Az olasz bajnoki címvédő Internazione korábbi játékosa, Diego Milito élesen kritizálta Romelu Lukakut, amiért a Chelsea kedvéért elhagyta a milánói együttest a nyáron.

A 2010-es Bajnokok Ligája döntőjében két gólt szerző Diego Milito azzal vádolta Romelu Lukakut, hogy megszegte a milánói klub szurkolóinak tett ígéretét. A belga csatár állítólag korábban azt nyilatkozta egy holland tévéműsorban, hogy marad még egy szezont a Serie A-ban.
Egy dolgot soha nem szabad tennie egy játékosnak. Soha nem szabad olyan ígéretet tennie, amelyet nem tud betartani. Persze, egy olyan játékost, aki annyi gólt lő, mint ő, bármelyik csapat szívesen látná, de a szurkolók éppen az ilyen megjegyzések és ígéretek miatt lesznek csalódottak" - mondta a 42 éves Milito a La Gazzetta dello Sportnak. 

Lukaku padádés formában tért vissza a Stamford Bridge-reForrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Az argentin legenda azt is elismerte, hogy annak idején közel állt ahhoz, hogy elhagyja az Intert, de elmondása szerint Lukakuval ellentétben az ő sehol máshol nem játszott volna szívesebben, mint Olaszországban.

"Közel álltam a Real Madridhoz és a PSG-hez is, amikor 2010-ben csúcsra értem az Interrel. Viszont boldog voltam a San Siróban, ami örökké az otthonom lesz" - folytatta az argentin.

Lukaku fontos szerepet játszott abban, hogy az Inter a tavalyi szezonban megszerezte története 19. bajnoki címét. A belga csatár 24 gólt szerzett Antonio Conte csapatában, majd a nyáron visszatért korábbi klubjához, a Löw Zsoltot másodedzőként foglalkoztató Chelsea-hez.