Vágólapra másolva!
Joshua Kimmich, a Bayern München középpályása és Antonio Rüdiger, a Real Madrid védője is ott lesz a házigazda és magyar csoportellenfél német válogatott keretében a június 14-én kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságon.

A német szövetség (DFB) napok óta különböző, olykor furcsának tűnő fórumokon hozza nyilvánosságra a meghívott játékosok nevét, Kimmich jelölését például az Instagramon, egy népszerű tévésorozat forgatási helyszínén jelentették be.

A Bayern München középpályása a hírek szerint nagy rajongója a "Gute Zeiten, Schlechte Zeiten" című sorozatnak, emiatt az egyik szereplőt alakító színész, Wolfgang Bahro közölte, hogy ő is ott lesz az Eb-keretben. 

Antonio Rüdiger sem hétköznapi módon tudta meg, hogy utazhat a kontinensviadalra. A Real Madrid védőjének a nevét egy berlini kebabárus mondta be, ezt követően pedig Rüdiger is hozzászólt a bejegyzéshez és hangsúlyozta, hogy ennél a kebabosnál van a legjobb döner.

Kimmich 84 válogatottságával a csapat egyik legtapasztaltabb játékosának számít, akárcsak Rüdiger, aki eddig 68 alkalommal lépett pályára a Nationalelfben. 

A hivatalos kerethirdetésre csütörtökön 13 órakor, Berlinben kerül sor.

A csoportban a németeken és a magyarokon kívül a svájciak és a skótok szerepelnek majd.

Az eddig nyilvánosságra hozott játékosok:
kapus:
Manuel Neuer

védők:
Nico Schlotterbeck, Jonathan Tah, Maximilian Mittelstädt, Robin Koch, Joshua Kimmich

középpályások:
Aleksandar Pavlovic, Robert Andrich, Pascal Gross, Chris Führich

támadók:
Leroy Sane, Niclas Füllkrug, Kai Havertz

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30.000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30