Visszavonul a 41-szeres francia válogatott futballista

UKRAINE-FRANCE (2-0) FOOTBALL COMPETITION PLAY-OFF BRAZIL WORLD CUP 2014 DISAPPOINTMENT EMOTION EXPRESSION DEJECTION ONE PERSON HORIZONTAL
France's Samir Nasri looks dejected during the FIFA World Cup 2014 qualifying football match Ukraine vs France on November 15, 2013 at the Olympic stadium in Kiev.
Vágólapra másolva!
Samir Nasri 41-szeres francia válogatott labdarúgó vasárnap bejelentette a visszavonulását.

A 34 éves támadó középpályás 2004-ben kezdte profi pályafutását, amely során az Olympique Marseille, az Arsenal, a Manchester City, a Sevilla, az Antalyaspor, a West Ham United, végül az RSC Anderlecht csapatát erősítette.

Az Intertotó Kupát, az angol Ligakupát és az angol Szuperkupát egyszer, a Premier League-et kétszer nyerte meg, 2010-ben pedig az év legjobb francia labdarúgójává választották. Hazája válogatottjában 2007 és 2013 között 41 mérkőzésen öt gólt szerzett.

Samir Nasri 2014-ben egy Ukrajna elleni mérkőzésen Forrás: Presse Sports/Lahalle

Nasrit 2017 júliusától másfél évre eltiltották, mert egy észak-amerikai klinikán intravénás kezelést kapott, amit ő úgy magyarázott, hogy csak vitamininjekcióról volt szó, nem követett el doppingvétséget. Utolsó klubja, a belga Anderlecht tavaly áprilisban elküldte, mivel megsértette a koronavírus-járvány miatt bevezetett előírásokat.