Vágólapra másolva!
A magyar válogatott Szalai Attilát foglalkoztató török Fenerbahce meglepetésre 1-1-es döntetlent játszott a kiesőhelyen álló Göztepe csapatával a török labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában. Szalai Attila ezúttal is a kispadon kezdett, és csupán két percet töltött a pályán.

A kiesés ellen küzdő hazaiak jóval veszélyesebben játszottak az első félidőben, és Mesut Özil hibája után megérdemelten szereztek vezetést a 40. percben.

A szünet után a Fenerbahce gyorsan egyenlített, ám ezt követően kiegyenlített volt a mérkőzés és újabb gól már nem esett. Ráadásul a vendégek emberhátrányban fejezték be a meccset, miután a játékvezető második sárga lappal kiállította Filip Novakot a 88. percben. A hosszabbításban aztán Szalai Attila is pályára lépett Özil cseréjeként, ám mindössze két perc jutott neki.

Szalai Attila csupán két percet kapott a Göztepe otthonában Forrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Mehmet Emin Menguarslan

Botlásával a Fenerbahce a negyedik helyen áll a tabellán és immáron 12 pont a hátránya a listavezető Trabzonsporral szemben.

Süper Lig, 14. forduló:
Göztepe–Fenerbahce 1–1 (1-0)