Vágólapra másolva!
Az orosz Sztanyiszlav Csercseszov lett a bajnoki címvédő és listavezető Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az OTP Bank Liga 2021/22-es idényében ez már a hetedik edzőváltás volt, ha az ideiglenesen kinevezett trénereket is figyelembe vesszük.

A sort októberben az MTK kezdte meg, amikor Giovanni Costantino helyett ideiglenesen Teodoru Vaszilisz vette át a fővárosi csapat irányítását. Ezt követően a Mezőkövesd váltott, amikor Pintér Attila helyett Supka Attilát nevezték ki.

Október végén derült ki, hogy a Debrecen kirúgta a Huszti Szabolcs és Toldi Gábor edzőpárost, a helyükre Joan Carrillo került már novemberben. Még ebben a hónapban két változás volt az NB I-es kispadokon, Kisvárdán a DAC-hoz igazoló Joao Janeiro helyett öt mérkőzésre Erős Gábor ült le, míg az MTK-nál az ideiglenes trénert, Teodoru Vasziliszt Márton Gábor váltotta.

Sztanyiszlav Csercseszov lett a Fradi új vezetőedzője Forrás: AFP/Hannah Mckay

A december pedig a Fradiról "szólt", előbb Peter Stöger helyett ideiglenesen Máté Csaba vette át az irányítást, majd december 20-án vált hivatalossá, hogy Sztanyiszlav Csercseszov lett a Ferencváros új trénere. Az FTC honlapja hétfőn számolt be Csercseszov szerződtetéséről, de az együttműködés időtartamát nem közölte.

Edzőváltások a labdarúgó OTP Bank Liga 2021/22-es idényében:

2021. október 4. - MTK: Giovanni Costantino helyett ideiglenesen Teodoru Vaszilisz
2021. október 4./6. - Mezőkövesd: Pintér Attila helyett Supka Attila
2021. október 28. - november 8. - Debrecen: Huszti Szabolcs és Toldi Gábor helyett Joan Carrillo
2021. november 10. - Kisvárda: Joao Janeiro helyett öt mérkőzésre Erős Gábor
2021. november 12. - MTK: Teodoru Vaszilisz helyett Márton Gábor
2021. december 13. - Ferencváros: Peter Stöger helyett ideiglenesen Máté Csaba
2021. december 20. - Ferencváros: Máté Csaba helyett Sztanyiszlav Csercseszov