Vágólapra másolva!
Romelu Lukaku úgy nyilatkozott, hogy megbánta azt, hogy két remek, Internél töltött szezon után visszatért a Chelsea-hez.

A29 éves csatár két remek szezont futott Milánóban, miután a Manchester Unitedtől az Interbe igazolt, 95 meccsen 64 gólt szerzett.

Lukaku ezzel korábbi csapata figyelmét is felkeltette, a Chelsea ugyanis 100 millió eurónál is többért igazolta le újra 2021 nyarán. Lukaku 26 meccsen nyolc gólt szerzett a Premier League-ben, most pedig újra az Inter focistája, igaz egyelőre csak kölcsönben.

Romelu Lukaku 2021-ben olasz bajnok lett az Interrel Forrás: NurPhoto via AFP/Massimiliano Ferraro/NurPhoto/Massimiliano Ferraro

„Hiba volt eligazolnom. Az öltöző, az edzések, az egymással való kapcsolatunk mind nagyon fontos, itt hihetetlen csapategység van. Az Interben kaptam meg a lehetőséget, hogy a pályafutásom kiteljesedjen, boldog vagyok, hogy újra ez a mez lehet rajtam" – mondta Lukaku az Inter mezbemutató sajtótájékoztatóján.

Eközben a Chelsea edzője, Thomas Tuchel is beszélt Lukakuról, azt mondta, nem túl valószínű, hogy a belga csatár valaha visszatér.

„Miután kölcsönbe igazolt el, természetesen van esély a visszatérésére, denem tudom, hogy túl valószínű-e a dolog. A tulajdonosokkal közösen döntöttünk, hogy elengedjük, ezt akarta, volt rá lehetőség, elengedtük" – mondta Tuchel.