Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a Juventus mindenben dűlőre jutott szerb válogatott kiszemeltjével, Filip Kosticcsal, így már csak a játékos jelenlegi klubjával, az Európa-ligában címvédő Eintracht Frankfurttal kell megegyeznie.

Az átigazolásokban jártas Fabrizio Romano értesülései szerint Kostic és a torinói csapat mindenben megegyezett egymással, és kész is aláírni az olaszokhoz. Kiemelte viszont, hogy a két klubnak még nem sikerült közös nevezőre jutnia a klubváltással kapcsolatban. A hírek szerint a németek legalább 20 millió eurót szeretnének kapni a szerb légiósért, Massimiliano Allegri együttese azonban csak 15-öt ajánlott érte.

A 29 éves szélső az elmúlt négy szezonban 170 mérkőzésen lépett pályára az Eintracht színeiben, az előző idényben minden sorozatot figyelembe véve 42 meccsen hét gólt lőtt és kiosztott tizenöt gólpasszt.

Az Eintracht Frankfurt támadója, Filip Kostic hamarosan a Juventusba igazolhat Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / Hasan Bratic/Hasan Bratic

A torinóiak meglehetősen aktívak voltak eddig a nyári átigazolási időszakban, ugyanis többek között Ángel Di Maríával, Paul Pogbával és Gleison Bremerrel erősítették meg a keretüket.