Mbappénak és a PSG-nek nyolc másodperc kellett a gólszerzéshez - videó

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe scores his team's first goal during the French L1 football match between Lille OSC and Paris-Saint Germain (PSG) at Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve-d'Asq, northern France on August 21, 2022. (Photo by DENIS CHARLET / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain a Lille otthonában játszott vasárnap este a francia bajnokságban és nagyon simán, 7-1-re nyert.

A vendégcsapat a középkezdés után rögtön vezetést szerzett, Lionel Messi emelt Kylian Mbappé elé, aki nyolc másodperc elteltével meg is szerezte a vezetést a PSG-nek. Ez a francia bajnokság eddigi történetének leggyorsabb gólja.

A gólt ITT nézheti meg.

A 28. percben Messi is gólt szerzett egy szép kényszerítő után. Videó ITT. A 39. percben már 3-0-ra vezetett a PSG, Neymar passza után Hakimi is gólt szerzett, majd Neymar is villant még az első félidőben.

Mbappé történelmet írt, majd mesterhármasig jutott Forrás: AFP/Denis Charlet

Neymar a második félidő elején újabb gólt szerzett, miután Mbappé luftot rúgott, majd pár perccel később szépített a Lille. Jonathan Bamba volt eredményes.

Hamar visszaállt az ötgólos különbség, Neymar és Mbappé összjátéka után utóbbi szerzett gólt.

A PSG a 87. percben szerezte meg a hetedik gólját, Neymar adott újabb gólpasszt Mbappénak, aki így mesterhármasig jutott, a PSG pedig 7-1-re nyert is hibátlanul vezeti a francia bajnokságot.