Földöntúli bravúrt mutatott be a magyar focikapus - videó

Junior Tallo, Gróf Dávid, Újpest, DVSC, Debrecen
Debrecen, 2022. október 16. Az újpesti Junior Tallo (b) és a debreceni Gróf Dávid kapus a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában játszott Debreceni VSC - Újpest FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2022. október 16-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A Debrecen hazai pályán 4-1-re legyőzte az Újpest együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén. A sikerhez nagyban hozzájárult a hazai csapat kapusa, Gróf Dávid is, aki a forduló egyik, ha nem a legnagyobb védését mutatta be az Újpest ellen.

A 82. percben az Újpest kétgólos hátrányban támadott a szépítésért, amikor egy jobb oldali beadás után a vendég együttes támadója,

Junior Tallo négy méterről fejelehtett senkitől sem zavartatva. Amikor már mindenki azt hitte, hogy gól szerez a fővárosi csapat, Gróf Dávid elképesztő bravúrral hárított.

Ha ez bemegy, akkor minden bizonnyal nagyon nehéz utolsó percek várhattak volna a DVSC-re, így különösen fontos volt a védés. Végül az utolsó percekben még egy gyors ellentámadásból is betalált a Loki, így fölényessé vált a sikere.