Vágólapra másolva!
A Tottenham Hotspur hazai pályán kikapott 2-0-ra kikapott kedd este a Manchester Citytől, és a londoni csapat drukkerei ugyan ünnepeltek a vereség után, a játékosok közül nem mindenkinek tetszett a meccs alakulása.

Mint arról kedden este beszámoltunk, a Manchester City a londoni győzelemmel egy lépésre került attól, hogy megvédje a bajnoki címét, ehhez csak annyi kell, hogy az utolsó fordulóban hazai pályán legalább annyi pontot szerezzen a West Ham United ellen, mint az üldöző Arsenal az Everton ellen.

A Spurs-drukkerek ugyan ünnepeltek a lefújás után, hiszen így észak-londoni riválisuk, az Arsenal szinte biztosan nem lehet bajnok, azért nem mindenki volt egyformán boldog. A csapat 26 éves uruguayi sztárja, Rodrigo Bentancur például látványosan rosszul viselte, amikor Ange Postecoglou edző az 55. percben lecserélte: 

Bentancurt az is dűhítheti, hogy a vereséggel biztossá vált, hogy a Spurs nem ér oda a Bajnokok Ligája-helyek egyikére, és ősszel csak az Európa-ligában kezdheti meg a szereplését.

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30.000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30